Prodat Jiné (Pozemky), el ostional, Rivas, Nikaragua, frente a la bahia

Prodat - Cod. 32660

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 1920 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

OSTIONAL
Spousta pláži u pobřeží Playa Ostional pouhých 9 km od hranic s Kostarikou (El Naranjo). Pozemky s vodou a elektřinou utilit k dispozici. Vynikající pro stavební projekt cestovního ruchu, rodinné domy nebo bungalovy. Pozemek je součástí útvaru, má velmi dobrou polohu, jsou cornerbacks a mají výšku 8 metrů a lesy a džungle prostředí. Vzdálenost od pláže je 70 metrů a při pohledu z jakéhokoliv místa díky výšce, ve které se nemovitost nachází. Malé nedalekém městě El Ostional (více či méně 900 osob) dává teplé a populární atmosféru. Město leží hned za pláž a je usměvavá a někdy i plachý komunita, kde můžete ocenit skutečné charisma rybářských komunit v Pacifiku. To má většina z jeho populace zabývající se drobný rybolov, zemědělství a rozvoj venkovské turistiky
Jedná se o klidné a bezpečné komunity pro návštěvníky. Playa El Ostional je zátoka přes 2 km dlouhá s půlkruhovým tvarem, který nabízí vše, co hledáte rekreant, jemný písek, široké pláže, mangrovových lesů, řeka sladkovodní útesy a jeho nastavení je venkovská s dostatkem zachovalé vegetaci a faunu. Dva km od hotelu je přírodní rezervace „Květina“, kde želvy kladou vejce.
Již v dopravních staveb Costanera; První tranše ve výši 34 kilometrů, a to od hranice s oranžovou Kostarice (A 9 km od El OSTIONAL) do San Juan del Sur a skončil v roce 2017.
 V několika reklam v El Nuevo Diario mluví o tlačí vládu k novým investicím Turistica je snížení daně z nemovitostí, jakož i pobřežní silnici a zájem zahraniční společnosti investovat. Dokonce i nový DAILY OSTIONAL bāhya je označen jako „posledního ráje terrestre“

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB