Prodat Hotel, Las Peñitas, Leon, Nikaragua, de la estación de policía 300mts al este

Prodat - Cod. 37468

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 592 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Tato nemovitost se nachází v Condominium na pláži Las Peñitas, v malé rybářské vesnici na pobřeží Tichého oceánu obklopené přírodní rezervací Juan Venado. Jen pár minut od koloniálního a slavného významného města Leon, v blízkosti hlavních turistických sopky a 114 km od hlavního města a letiště Managua.

Nově postavený hotel, otevřený od února 2016. Pokoje zařízené v Nikaragujském stylu s moderními tendencemi budou cítit jedinečnou atmosféru v příjemné a uvolněné atmosféře. Důležitá pozornost a kvalifikovaná služba jsou naše hlavní priority.

Krásná nemovitost přichází s obytnou plochou 250m2, která zahrnuje 5 dvoulůžkových pokojů s manželskou postelí velikosti King a vlastní koupelnou (jsou připraveny pro apartmány, které potřebujete, protože jsou nezávislé) balkony a terasy s výhledem na oceán, restaurace s plně vybavenou kuchyní, velký palmový ranč se 2 úrovněmi pro hosty s houpacími sítěmi, jóga paluba, úschovna jízdních kol a nářadí, krásná zahrada s palmami, kokosovými ořechy, papáji, banány, citróny, ananas, květiny, tráva více prostor pro výstavbu dalších 4-5 pokojů a bazénu, celková částka je 592m2.

Naše chata je vybavena tepelnou izolací a protitisemickými stěnami, PVC okny a LED osvětlením, s nejlepším standardem evropské kvality a bezpečnostní stráže.

V hotelu byly zahrnuty všechny nábytek, elektrické čerpadlo, pračka, kola, matrace, ložní prádlo, AC, lampy, stolní židle, veškerá kuchyně plně vybavená ... vše, co vidíte, je v ceně! Nemusíte utrácet peníze, protože vše je nové a je ve velmi dobrých podmínkách.

Koupit nejlépe hodnocenou a oceněnou Lodge na mnoha slavných webových stránkách, všechna oprávnění a licence jsou aktualizovány. K prodeji přichází licence na alkohol.

V případě zájmu kontaktujte prodejce prostřednictvím formuláře

Dohodnou cenu

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB