Prodat Hotel, Leon, Leon, Nikaragua, Carretera a Poneloyas

Prodat - Cod. 34927

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 2000 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 1

Tento hotel *** Restaurant Boutique je okouzlující útočiště. Nachází se u dveří Leon, město Revoluce, tato tropická oáza nabízí 10 pokojů (6 bungalovů / 4 ložnice), 10 koupelen, krásnou otevřenou restaurační oblast zasazenou do centra obklopující terasu s nádherným výhledem do zahrady a jedním z největší koupaliště ve městě. Hosté se mohou probudit k hudbě mnoha ptáků, kteří nazývají tuto zahradu svým domovem a dokáží vám dát svůj den do konce odpočinku v čistě modrém bazénu. Tento hotel je skrytý klenot!

Perfektní příležitost pro investora nebo pár / rodinu, která chce změnit životní styl a užít si života v tropických podmínkách. Budete milovat tuto malou hotelovou butiku na klíč, která se nachází v nejhezčí vesničce Sutiaba v Leónu, 5 minut jízdy od barů, restaurací a hlavních atrakcí města a na cestě k nejbližším plážím Las Penitas a Poneloya (15 min auto). První sopky turistické stezky jsou 45 minut jízdy od hotelu .... Leon se nachází 1h15 minut od hlavního města, Managua a 1h45 od mezinárodního letiště.

Vlastnit těžké aktivum, které působí v rostoucím odvětví cestovního ruchu Nikaraguy, je solidní investice, která velmi pravděpodobně zvýší jeho nadčasovou hodnotu. Tento provozní hotel a restaurace je velmi dobře hodnocen: 9.2 / 10 na Booking.com a počet 2 na Tripadvisor a je uveden na mnoha internetových stránkách a turistických průvodcích po celém světě, včetně francouzského průvodce Ulysse a Petit Fute.

Prodej na klíč zahrnuje mobilní webové stránky, online rezervační systém, veškeré vybavení, obsah a rozvojový potenciál.

Nedávno zrekonstruovaná rezidence majitelů (3 ložnice, 2 koupelny, kuchyně, venkovní jídelna / obývací pokoj a bazén) je vedle hotelu vedle hotelu, ale není zahrnuto v ceně hotelu. V případě zájmu můžeme posílat fotografie a cenu. Je velmi výhodné mít vlastní dům a soukromou plochu, ale dostatečně blízko k podnikání ve stejnou dobu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB